1 måned!

I dag er det en måned siden jeg dro fra Norge, noe som er helt rart å tenke på! Og ennå rarere er det at jeg har hatt fire skoleuker. Det føles som om jeg har vært her noen dagen bare. Jeg trives så godt og har det helt supert her nede! 

PS: bildene kommer på slutten 

Søndag var vi i kirken hvor de hadde gudstjenesten in remembrance of september 11., noe som var ganske trist. Etter kirken dro jeg, vmor, Penny (vmors mor) og Kimberly (vmors søster) og spiste lunsj. En ting jeg må si jeg virkelig elsker her nede er free refill! Kjøper du en brus kan du egentlig ta så mye du vil :D Senere på kvelden var vi hjemme og vi så noen dokumentarer om 9/11 og jeg gjøre litt lekser. 

Ellers så har det egentlig bare vært en vanlig uke med skole ++. På onsdagen var vi hos Penny og spiste kjempegod mat! 

Torsdag dro vi ut til hvor de andre kuene er. Har en del bilder fra den dagen så kan heller vise de. Det var iallefall kjempekult, og det var mange kuer! I tillegg til noen høner. Føler det hadde vært den perfekte plassen til å se en klappeslange, men det gjorde vi ikke..

I dag var det Pep Rally og temaet var Americas best dance crew. Det var mange som danset, så haha, det var veldig gøy :D Filmet litt så jeg kan huske Pep Rallyene når jeg kommer hjem. Når vi kom hjem spilte vi litt tetris, jeg ble slått av vmor etter tidenes dårligste runde....! Og etter det dro jeg til Trine, den danske utvekslingseleven. Vi dro til Taco Casa, og så tilbake til henne for å høre på football kampen. Men, siden det regnet og lynte så mye der hvor kampen var ble den utsatt to og en halv time! Så de fra Stephenville som var å så på kampen kommer nok sent hjem, for det er jo to og en halv time å kjøre tilbake også.. Men det var koselig, Trine er veldig hyggelig!

Her er det jeg koset meg med i helgen. Alt jeg gikk glipp av på torsdagen og fredagen 

Vmor var så snill og kjøpte alt salgs mulige medisiner når jeg var syk

Dette er frito pie, og det er noe av det beste jeg har smakt her nede!

Og så sa jeg at jeg likte yoghurt, og så kom vmor tilbake fra butikken med en yoghurt av hver sort så jeg kunne finne ut hva jeg liker, såå snilt!Dette er Penny, hun er så koselig!

 

Vi dro til Hastings for å kjøpe en engelsk-engelsk ordbok så biologien skal bli litt lettere, forhåpentligvisOg ja, her er edderkoppen som var utfor døra vår... de prikkene dere ser på ryggen er små edderkoppbabyer :S

Taylor i cheerleader uniformenEr ikke postbilene her søt?

Så dro vi til en Texas butikk, og det var så kult der! Veldig Texas stilHaha, barkrakker..

I går dro vi til Grumps, og ja, de har de beste burgerneDette er merket verdens beste is er fra

Se så fint det er! Det er her kuene er
Og joda, speilbilder... med en liten vri da, bilspeil :P

Her er kapteinene på fotball laget

Og maskotene 

Karlie i strutteskjørt. Hun er kanskje største delen av grunnen til at jeg ikke har en F i biologi..
Meg og Trine

 Ææ, nå er det under ti minutter til Red Bull X-fighters begynner!!! 

Snakkes!

-Ina

5 kommentarer

mamma

17.sep.2011 kl.09:14

Kjempeflott blogginnlegg Ina:)

Anna ble spesielt interessert i bildet med isene, hun ønsker å smake på alle sammen:) Anna vil gjerne reise til Texas en gang for å spise is og stryke kalvene:)

Klem fra mamma og Anna

Pappa

17.sep.2011 kl.17:29

Flott Ina!

Kjempefint at du syns tia går fort der nede, da trives du vettu... :)

Ha ei fin helg!

Klem fra Pappa

silja

18.sep.2011 kl.11:37

det ser skikkeli kult ut der nede! kos dæ videre:)

Mamma

30.sep.2011 kl.10:24

No ønske æ mæ en ny oppdatering...:)

Helgeklem.

silja

06.okt.2011 kl.13:49

ina du må blogge! :)

Skriv en ny kommentar

inainusa

inainusa

17, Tromsø

Hei, jeg er en 17 år gammel jente som skal reise på utveksling til USA 2011/2012. Jeg reiser med Explorius, og underorganisasjonen i USA er CETUSA. Ta gjerne kontakt på ina.kong@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits