Klappeslange

Jeg glemte jo helt av å si at det var homecoming forrige uke. Vi hadde ikke en dans, men det var jo gøy å få oppleve enda en amerikansk tradisjon. I tillegg så vant football laget som vanlig. Hvertfall, forrige søndag dro Penny og jeg til Mollys kusines ektemanns far. hahah, hvis dere i det hele tatt skjønte noe av det jeg nettopp skrev. Uansett, han driver å trener hundene sine til å gjete sauer. Det var veldig morsomt å se på! 

 


Sorry for dårlig kvalitet på bildene, men de er tatt med iPhone..

Ellers så kom vmor hjem på onsdagen, så det var veldig koselig! Og så fikk jeg en Roma hettegenser, en London hettegenser, en """"""""" t-skjorte, et armbånd og sjokolade :D det var kjempesnillt.

På fredag dro vi til SIX FLAGS :D Det var kjempegøy!! Det var masse morsomme karuseller, i tillegg til at jeg gikk i singlet hele kvelden..DIGG!  De som dro var meg, vmor, Will, vmors venn og hennes sønn. Hadde en veldig bra dag!

I går var jeg og Carol på besøk hos en venninne lamme noen andre jenter. Så hadde det veldig bra i går også :)

I dag dro vi ikke i kirka, jeg var så trøtt..:/  Men etter at vi kjørte Carol hjem, hun overnattet hos meg, kjørte vi tilbake til der vi var i går, for i går kjørte vi nemlig over en klappeslange! så jeg så min første klappeslange :D haha, det var sykt kult!!

Nå sitter vi i stua å ser eclipse, så vi får snakkes mer en annen gang :P 

Her er Mollys kusines valper. De er så søte, og på dette bildet er de under en uke gamle. 

Jeg og noen andre dro til Yoghurt Delicious og gjorde lekser. Elsker det stedet, de har verdens beste frozen yogurt.

Her er utfor Carols hus, man kan ikke se det så godt på bildene, men jeg lover dere, de har helt sinnsykt mye Halloween pynt!Texas!

 

God natt!

-Ina

2 kommentarer

Mamma

17.okt.2011 kl.06:16

Skikkelig artig at du har laget nytt blogg innlegg Ina, e jo spennende for alle oss hjemme å lese om alle opplevelsene dine:)

PS! Håper du er fornøyd med å ha sett slange, så trangen til å se flere no er borte:)

Ha en ny flott uke, tenk at du nå er inne i din tredje måned der borte...

Gla i dæ<3 Klem

Pappa

17.okt.2011 kl.12:54

Bra at du blogger litt oftere no Ina :)

Må du slutte og leite og se etter de klappeslangan, dem er jo livsfarlig!!!

Ha ei fin uka vennen!

Stor klem

Skriv en ny kommentar

inainusa

inainusa

17, Tromsø

Hei, jeg er en 17 år gammel jente som skal reise på utveksling til USA 2011/2012. Jeg reiser med Explorius, og underorganisasjonen i USA er CETUSA. Ta gjerne kontakt på ina.kong@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits