19.okt.2011

Tenkte bare å slenge inn et lite innlegg, kun fordi jeg er så snill. Har ikke skjedd så veldig mye siden sist, annet enn skole, prøver ++. I dag hadde jeg to prøver og to quizer, og det sier vel sitt. I tillegg har jeg en biologiprøve i morgen. I dag var en laang dag, føltes som om skolen aldri skulle ta slutt, men det gjorde den jo heldigvis og akkurat nå sitter jeg og venter på at vi skal dra til bursdagselskapet til sønnen til vmors kusine. Så da blir det vel god mat og kake før jeg må hjem å pugge litt. 

Ja her har dere da grunnen til at jeg ikke oppdaterer så mye..jeg føler at jeg ikke har så mye å skrive, haha. Jeg har jo kommet inn i hverdagen her nede, akkurat som dere gjør hjemme så det skjer ikke så veldig mye spesielt alle dagene. Men men, kan jo gi dere de foreløpige planene for helgen, så har dere hverfall litt å lese :P Fredag skal jeg (tror jeg hvertfall) på football kampen. Lørdag er jeg invitert til et Halloween party hos en jente jeg har engelsk med, så det blir sikkert gøy :) Ja, og så driver jeg å ser Paranormal Activity filmene, for på søndag skal vi se den på kino. Gleder meg! 

Noe som er litt morsomt er at nesten alle elevene på skolen går med forskjellige sokker. Og det er ikke bare litt forskjellige gråtoner, her om dagen så jeg en jente som hadde en sokk som hadde brunt sjiraff mønster mens den andre var knall rosa..

Og som vanlig har jeg det helt supert her nede, stoooor trives :D

 


Her er en av hettegenserne jeg fikk, elsker den!


Og ja, i morgen er det meldt 42 grader som det laveste, ca 5 grader celsius.

Men nå må jeg stikke, ha en fin dag :)

-Ina

6 kommentarer

Hilde Kristin i Texas

19.okt.2011 kl.05:27

Her va det driiiitkaldt i dag! 22 grader og vind!

Mamma

19.okt.2011 kl.06:22

:) Ha ei videre flott uke<3

Pappa

19.okt.2011 kl.15:54

Bra du trives Ina :)

Klem fra Pappa

Anna

19.okt.2011 kl.17:00

Fin blogg Ina. Neste gang må du ha med flere bilder. Snart skal jeg på dans.

Jeg savner deg Ina.

Suss fra Anna Panna

Veronika

24.okt.2011 kl.17:45

Hei Ina!

Kjempeflott blogg du har!:-) Har vært spennende å følge med deg her, men regnet med å se MASSE flere bilder!!?? Så vidt jeg husker var du skikkelig flink til å forevige minner med kamera. ;-)

Vet ikke om det er like varmt hele tiden i Texas, men skjønner jo at folk ikke soler seg i 40 grader i skyggen? Det er det bare oss tullete nordlendinger som gjør hehe...Synes faktisk det hørtes veldig deilig ut akkurat nå.

Driver du med noe sport der nede? Ser deg helt klart for meg i cheeringa! :-) Men du har vel kanskje viktigere ting å konsentrere deg om? Registrerer at du gjør det bra på prøvene og ingen ting er bedre enn det! Ser for meg at det må være vanskelig å holde konsentrasjonen oppe en hel dag både med å snakke, høre og tenke på et annet språk. Synes du er flink!

Her går alt sin vante gang. Viljar er begynt i 5. klasse og klager over alt for mye lekser! Er faktisk ganske enig, da vi bruker mye tid på dette om ettermiddagene.. :-/ I helga har vi vært på konsert, Erik og Kris. Store idoler for Viljar og kjempebra sceneshow. Vi dansa så mye at jeg nå er stiv og støl i hele kroppen!!! Hehehe...

Gleder meg til å lese mer på bloggen din Ina. Kos deg kjempemasse i nytt land og med nye mennesker. Men pass for all del opp for klapperslanger og skumle edderkopper!

Viljar hilser så masse!

God klem

Ina

26.okt.2011 kl.03:48

Heia!!

Tusen takk! Ja, har en del bilda, men ska bli litt flinkere å ta med kameraet når æ drar noen plassa. Det e no fortsatt ganske varmt, ligg på rundt 30 grader på ettermiddagen, så det syns æ no e helt greit ;) e litt rart å tenke på at æ går ut å sole mæ i slutten av oktober, men klage for all del ikke!!

Driv ikke med nokka sport på skolen, men æ danse no fortsatt å trives braa med det :D NÅr det kommer til skolen så går det no egentlig helt greit, syns at biologi på engelsk e ganske vanskelig, men skal vel klare det. Når æ ikke engang kan alle "biologi-ordan" på norsk så e det litt vanskelig å skulle forstå dem på engelsk, hahah.

Det e så rart å tenke på at han går i 5. klasse allerede, men håpe no at han trives på skolen :) ja, det e ganske kjedelig hvis man har mye lekse når man kommer hjem, så man ikke får gjort andre ting, men forhåpentligvis blir vel det bedre etter hvert:) Åh, det hørtes kjempeartig ut! Det va vel den rocktober festen? Så gøy at det va de som kom da, men at dokker va støl e vel et godt tegn på at dokker hadde det arti ;)

Tusen takk, ska prøve å bli litt flinkere på oppdateringa! ja æ ska passe mæ for dem, å heller se dem på lang avstand.

Hils tilbake!!

Stooor klem fra Texas :D

Skriv en ny kommentar

inainusa

inainusa

17, Tromsø

Hei, jeg er en 17 år gammel jente som skal reise på utveksling til USA 2011/2012. Jeg reiser med Explorius, og underorganisasjonen i USA er CETUSA. Ta gjerne kontakt på ina.kong@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits